З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з  11 по 18 жовтня   тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою  -  стала безпека учнів на дорозі.

    Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Педагоги – організатори, класні керівники,  класоводи та лідери учнівського самоврядування організували показ мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.), та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-9 кл.).

Для учнів 1- 4 класів відбувся конкурс віршів, ребусів та загадок про правила дорожнього руху. Вчителями основ здоров’я були проведені бесіди «Безпека пішохода», «Увага! Діти на дорогах».

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.