У 10 – А відбулося засідання круглого столу на тему: «Від екології природи до екології душі».

Природа, яка дає нам усе для життя – свіже повітря, чисту воду, гарний настрій і бадьорість, – вимагає бережливого, дбайливого ставлення до себе.

«Ми вже навчилися літати у повітрі, як птахи, ми вже навчилися плавати під водою, як риби, нам ще залишилось навчитися жити на Землі, як люди!» Ці слова відомого англійського письменника Бернарда Шоу спонукають нас не залишатися байдужими у ставленні до природи, переконують у необхідності покращити екологічну ситуацію хоча б там, де ми живемо.

У ХХI столітті проблема взаємовідносин людини і природи дуже загострилась, без перебільшення можна стверджувати, що нині вона набрала планетарного характеру. Бездушне і безвідповідальне використання природних ресурсів приведе людство до світової катастрофи. Тому вагомість знання проблем та шляхів їх подолання і вирішення є дуже актуальною.

Кожна людина є самобутньою, неповторною особистістю. Однак усіх нас об’єднує спільний дім – Земля. Як би високо ми не здіймалися або швидко рухались уперед, усе одно залишаємося на Землі – унікальній колисці природи. Людство є частиною природи, тому його доля визначається станом природного середовища.

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.