10 січня 2020 року на базі  Миколаївської ЗОШ  I – III ступенів № 1 проведено семінар – тренінг для вчителів математики. 

Сьогодні  завдання педагога виховати громадянина, який є особистістю, патріотом та інноватором. І тут рушійною силою має виступити Нова українська школа. А сучасний вчитель має не просто реагувати на зміни, які відбуваються в суспільстві, а стати їх авангардом.

Методист РМК відділу освіти В. Приндота ознайомила педагогів із новаціями в освітній галузі та завданнями, які стоять перед ними у 2020 році. Вчителі обговорили найнагальніші з них:

- математика;

- національна програма цифрової грамотності;

- підвищення кваліфікації педагогів.

   Курик О.М., учитель математики Роздільської ЗОШ, презентувала роботу з обдарованими учнями «Розв’язування функціональних рівнянь».

 Досвідом роботи поділилися також учителі математики, які атестуються у 2020 році: Мацьків М.Й. (Київецький НВК), Дидишин О.В. (Березенська ЗОШ), Пруц Є.Б. (Роздільська ЗОШ). Пруц Є.Б. зупинився на дистанційній формі самоосвіти вчителів.

  У другій частині семінару Огоновська Г.В., керівник районного методичного об’єднання вчителів  математики, провела тренінг «Теорія поколінь X, Y, Z».

   

 

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.