Ми проаналізували перший  тиждень нашого дистанційного навчання. Ми працюємо над тим, щоб навчання наших учнів було максимально комфортним, цікавим і корисним. 

  - Нагадуємо батькам: ми - партнери. Тому просимо вас про підтримку. Допоможіть своїм дітям дотримуватися режиму дня, нагадайте  про постійне миття рук з милом до 30 хвилин, організуйте  відпочинок між заняттями, запропонуйте дитині почитати разом книжку,  послухати музику,  переглянути пізнавальний мультфільм чи фільм (разом обговоріть їх).

 -  Якщо ваша дитина стурбована новинами про пандемію, заспокойте її, розвійте її страхи.

 -  Підтримуйте дітей. У жодному разі не робіть завдання замість дитини! Але і не змушуйте працювати до ночі. Пам’ятайте: найкраще виконувати завдання у першій половині дня.  У просторах Інтернету є безліч цікавих руханок, зробіть їх разом.

З 23.03.2020р. по 28.03.2020р у нас канікули. Пам'ятайте про  самоізоляцію!  Залишайтеся вдома!!! Зараз це дуже важливо! 

Учителі нашої школи  працюватимуть  над вдосконаленням застосування новітніх технологій та будемо намагатися зробити дистанційне навчання максимально комфортним для учнів.

 

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.