Учнівська делегація з Луганщини відвідала Миколаїв.

В рамках проєкту «Єднаймося заради успіху», який реалізовується впродовж кількох років між Покровським ліцеєм Троїцького району Луганської області та Миколаївською ЗОШ І - ІІІ ступенів №1 , Миколаїв відвідали учні та педагоги ліцею.

Під час візиту для делегатів організували екскурсії до Резиденції святого Миколая в міському Палаці культури, в студію «Міро» Олександра Мірошнікова повного кавалера нагород Меморіального фонду Фаберже та до майстрині гончарного мистецтва Анни Драголюк.

Після екскурсій  розпочались для молоді в Миколаївській ЗОШ №1 гра «Що? Де? Коли?» та фестиваль – показ художньої самодіяльності від учнів школи та Покровського ліцею.

«Такі заходи зближують та здружнюють молодь з різних областей України, дозволяють обмінятись досвідом та навчитись новому учням» - наголосила Галина Огоновська директорка Миколаївської ЗОШ №1 І-ІІІ ст

Організація приїзду делегації з Луганщини відбулась за сприяння Миколаївської міської ради та Управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради.

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.