1 лютого розпочнеться реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Український центр оцінювання якості освіти для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО підготував відеоінструкцію, з якої випускники шкіл, учні та студенти професійно-технічних закладів освіти, коледжів  і випускники минулих років дізнаються про те, на що варто зважати до, а також під час реєстрації.

https://youtu.be/vtY2zdPRU7o

Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, потрібно створити реєстраційну картку. Для цього слід підготувати одну фотокартку розміром 3 × 4, що відповідає досягнутому віку, і зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові (за наявності)). Випускники минулих років, окрім копії паспорта, мають зробити копію свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Особливу увагу під час створення реєстраційної картки учасникам, які у поточному році завершують здобуття загальної середньої освіти, варто звернути на вибір предметів ДПА та ЗНО. Їм треба вибрати чотири предмети для проходження ДПА  і позначити, чи бажають вони отримати з них результат за шкалою 100‒200 балів. За потреби можна вибрати ще й п’ятий предмет для проходження ЗНО. Випускники минулих років вибирають навчальні предмети лише для проходження ЗНО.

Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, у якому навчається учень/студент.

Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

Потенційні учасники тестування, які вже передали свої реєстраційні документи до регіонального центру, зможуть самостійно перевірити стан їх опрацювання. Для цього потрібно ввести номер реєстраційної картки в поле спеціального сервісу «Стан опрацювання документів».

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.