14 березня, у всьому світі відзначають неофіційне свято любителів математики - Міжнародний день числа «Пі». Цей день є прекрасною нагодою вшанувати одну з найважливіших математичних констант, яка не тільки має велике значення в математиці, а й знаходить застосування у багатьох галузях науки та техніки.
Вчителем математики Іриною Заневич було проведено ряд заходів: науково-пізнавальний урок «Загадкове число π» у 6-А класі, батл “Pi Day” у 9-А класі, урок-подорож “Екскурс в історію, факти та традиції свята “День числа π”” у 8-В класі. Незвичайне свято викликало у всіх учасників освітнього процесу позитивні емоції і заряд енергії. Цей день нагадує нам про важливість математики в нашому житті та про вклад, який наука робить у наше майбутнє. Математика може бути цікавою та захоплюючою, а вивчення чисел може відкривати нам багато нових можливостей!
Також здобувачі освіти взяли участь у конкурсі “Знавець числа π”. Щиро вітаємо переможців! Нехай успіх, щастя, радість і добро будуть нескінченними, як число π.

Контактна інформація

  • Адреса: Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ст. №1, вул. Львівська, 15,
    м. Миколаїв, Львівська обл., Україна, 81600
  • Технічний адміністратор: Крива Н.В. 0685041804
  • E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.